Mohammed

Collega' s aan het woord

Mohammed is schadehersteller bij ABS Den Elzen Hoppenbrouwers in Bergen op Zoom. Hij begon als spuiter en groeide dankzij extra opleidingen door tot schadehersteller. Mohammed was 16 jaar toen hij voor het eerst solliciteerde om spuiter te worden. Maar toen werd hij nog niet direct aangenomen.

Een diploma
Naast zijn schoolwerk, werkte Mohammed vanaf zijn 13e mee in de garage van de vader van een vriendje. Daar leerde hij het vak van spuiter. Toen hij op zijn 16e van school kwam, wilde hij graag bij Hoppenbrouwers werken. Degene die hem interviewde vroeg hem naar zijn diploma’s. Diploma’s? Hij kon toch hartstikke goed spuiten? Hij had helemaal geen vakdiploma’s. Maar om bij Hoppenbrouwers te komen werken, was een diploma noodzakelijk.

Dus pakte hij zijn kans en volgde de opleiding niveau 2 en niveau 3 autospuiter. Na zijn opleidingen kwam hij terug en werd meteen aangenomen. Hij kreeg alle vertrouwen en mocht direct laten zien wat hij kon. Inmiddels is hij doorgegroeid naar schadehersteller en volgt hij via Den Elzen de opleiding niveau 3 schadehersteller. 4 dagen werken en 1 dag naar school.

Mohammed wordt binnen Den Elzen erg blij van de mogelijkheden die hij krijgt. Hij is heel ambitieus en vindt het fijn dat hij opleidingen kan doen. En dat hij binnen Den Elzen kan doorgroeien. Dit is echt de plek van de onbeperkte mogelijkheden. Perfect voor als je ambitie hebt, zoals Mohammed.

Andere collega’s aan het woord

1 november 2022 is Michel 25 jaar bij de zaak. In die 25 jaar werkte hij niet alleen bij Den Elzen, maar ook bij Breedveld. Den Elzen nam Breedveld in 2013 over, waardoor deze jaren gewoon meetellen voor zijn jubileum.

Lees meer

Al zeven jaar loopt Han met veel plezier bij ABS Den Elzen rond. Maar nu zit hij als AST-er bij ABS Den Elzen in Rotterdam-Noord. En dat is een erg leuke uitdaging. Want AST is zo’n beetje het autoschadeherstel van de toekomst.

Lees meer

Rick werkt nu 4 maanden bij Den Elzen in Rotterdam-Zuid. Hij heeft het hier enorm naar zijn zin. Zijn nieuwe collega’s gaven hem een warm welkom en hij voelde zich er meteen thuis.

Lees meer
Menu