Mohammed

Collega' s aan het woord

Mohammed is schadehersteller bij ABS Den Elzen Hoppenbrouwers in Bergen op Zoom. Hij begon als spuiter en groeide dankzij extra opleidingen door tot schadehersteller. Mohammed was 16 jaar toen hij voor het eerst solliciteerde om spuiter te worden. Maar toen werd hij nog niet direct aangenomen.

Een diploma
Naast zijn schoolwerk, werkte Mohammed vanaf zijn 13e mee in de garage van de vader van een vriendje. Daar leerde hij het vak van spuiter. Toen hij op zijn 16e van school kwam, wilde hij graag bij Hoppenbrouwers werken. Degene die hem interviewde vroeg hem naar zijn diploma’s. Diploma’s? Hij kon toch hartstikke goed spuiten? Hij had helemaal geen vakdiploma’s. Maar om bij Hoppenbrouwers te komen werken, was een diploma noodzakelijk.

Dus pakte hij zijn kans en volgde de opleiding niveau 2 en niveau 3 autospuiter. Na zijn opleidingen kwam hij terug en werd meteen aangenomen. Hij kreeg alle vertrouwen en mocht direct laten zien wat hij kon. Inmiddels is hij doorgegroeid naar schadehersteller en volgt hij via Den Elzen de opleiding niveau 3 schadehersteller. 4 dagen werken en 1 dag naar school.

Mohammed wordt binnen Den Elzen erg blij van de mogelijkheden die hij krijgt. Hij is heel ambitieus en vindt het fijn dat hij opleidingen kan doen. En dat hij binnen Den Elzen kan doorgroeien. Dit is echt de plek van de onbeperkte mogelijkheden. Perfect voor als je ambitie hebt, zoals Mohammed.

Andere collega’s aan het woord

Sabrina

Collega' s aan het woord De duizendpoot achter de balie Sabrina is het eerste contact…
Lees meer

Colin

Collega' s aan het woord Op zijn plek bij Den Elzen Hij leerde om kok…
Lees meer
Menu