Over ons

Dat je 200 collega’s hebt

Bij ABS Den Elzen werk je in een klein team en ken je elkaar persoonlijk. Op de vestiging bespreek je met elkaar de planning van de dag, stroop je de mouwen op. En werk je met elkaar aan het perfect herstellen van de schades. Het leuke is dat je er op de vestiging niets van merkt dat ABS Den Elzen één van de grootste schadeherstelbedrijven in Zuidwest-Nederland is. Terwijl die grootte wel veel voordelen biedt. We focussen op de snel veranderende markt. Dit betekent dat we volop investeren in nieuwe technieken, gereedschappen en opleidingen. Zodat we altijd voorop blijven lopen. Bij Den Elzen zit je goed, nu en in de toekomst.

Familie

Bij Den Elzen voelen we ons verbonden zoals je dat binnen een familie ervaart. Zeker op de vestiging deel je lief en leed met je collega’s. Dit zorgt voor een fijne, open werksfeer. Want omdat je iedereen door en door kent, weet je ook precies wat je aan elkaar hebt. Kijk ook niet gek op als Joost den Elzen een praatje met je komt maken, je een berichtje stuurt op je verjaardag of zelf staat te bakken tijdens een bedrijfsbarbecue. Dat zijn allemaal dingen die horen bij een familiebedrijf.

Vestigingen

zoek per locatie de gegevens op

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:30 uur. Let op! Wij zijn tijdelijk op zaterdag gesloten.

Adres
Korte Huifakkerstraat 20
4815 PS Breda

Dat je lid van de familie wordt

ABS Den Elzen is al 75 jaar een familiebedrijf. Een familie met meer dan 200 familieleden. Die met elkaar samenwerken om iedere dag weer een topprestatie te leveren. Word jij ook lid van onze familie?

De SOFA

Bij ons is de SOFA geen bank, maar een vertaling van onze bedrijfscultuur. SOFA staat voor Sympathiek, Ondernemend, Familie en Aandacht. Het zijn onze kernwaarden die ervoor zorgen dat iedereen zich bij Den Elzen op zijn gemak voelt. Als deze kernwaarden je aanspreken, weten we zeker dat jij je bij ons als een vis in het water zult voelen.

Onderdeel van ABS

ABS Den Elzen is al 75 jaar een familiebedrijf. Een familie met meer dan 200 familieleden. Die met elkaar samenwerken om iedere dag weer een topprestatie te leveren. Word jij ook lid van onze familie?

Contact

Wil je solliciteren bij ABS Den Elzen? Reageer dan direct op één van onze vacatures. Maar heb je een algemene vraag, vul dan onderstaand formulier in. Of stuur een e-mail naar werkenbij@denelzen.nl.

Meer weten over ons werk? Op onze website staat alles over het schadeproces.

Neem contact met ons op

    Menu