fbpx

Wil je als BBL-Leerling in de Autoschade aan de slag?

BBL-autoschade stage- en leerbedrijf

Dat je altijd blijft leren
Wij bieden volop ruimte voor stages en leer-werktrajecten. Waarom? Omdat we het leuk vinden om studenten op te leiden tot echte vakmensen.

En vaak vinden stagiaires ons bedrijf zo leuk, dat ze er na hun studie blijven werken. Dat is heel fijn voor ons, want we zijn altijd op zoek naar vakmensen.

Opleiden bij Den Elzen
BBL en Stage

Leerlingen van de volgende BBL-opleidingen kunnen bij ons terecht. Dus start jij binnenkort met een van deze opleidingen? Solliciteer dan meteen naar een leerwerkplek waar je écht wat leert.

  • Autoschadehersteller, niveau 2
  • Eerste autoschadehersteller, niveau 3
  • Autospuiter, niveau 2
  • Eerste autospuiter, niveau 3
  • Technisch specialist autoschadeherstel

Arbeidsvoorwaarden
Dat je fluitend naar je werk gaat

  • Binnen de meeste opleidingen werk je 4 dagen en ga je 1 dag in de week naar school. Wij betalen je het salaris voor 5 dagen. Daarnaast betalen we de opleiding en de schoolboeken die je nodig hebt. Ook krijg je een reiskostenvergoeding volgens de ‘DenElzen regeling’. Deze geldt voor zowel woon-werk- als woon-schoolverkeer.
  • Tijdens het BBL-traject nemen we de tijd voor je en geven we je oprechte aandacht en begeleiding. We doen er alles aan om van jou straks de beste in je vakgebied te maken.
  • Je hoort er vanaf het echt begin bij. Dit betekent dat je direct meewerkt met je collega’s en dat we jouw inbreng en ideeën waarderen.
  • Je krijgt een vaste leermeester. Die je aan de hand neemt en die je alles kunt vragen.

Wat verwachten we van jou?

Van jou verwachten we inzet. Want als jij je best doet, doen wij ook nog harder ons best voor jou. Verder sluiten we aan het begin van het BBL-traject een opleidingsovereenkomst met je af. En verwachten we dat je 4 dagen per week bij ons in de werkplaats werkt en 1 dag in de week naar school gaat.

Zodra je bij ons binnenkomt, ben je lid van onze familie.  Dat betekent dat we iedereen respecteren en iedereen mee mag praten. Bij Den Elzen sluiten we niemand buiten.

Als het van beide kanten klikt, bieden we je na het BBL-traject graag een baan aan. En wil je later doorgroeien? Ook dan zit je bij Den Elzen goed. Want omdat wij een groot bedrijf zijn met meerdere vestigingen, zijn er ook volop doorgroeimogelijkheden.

Recente vacatures