BBL & Stage

Dat je altijd blijft leren

De automobielindustrie verandert in een razend tempo. Wat je vandaag leert kan morgen alweer achterhaald zijn. Daarom bieden we continue opleidingen en cursussen aan. Zodat jij altijd op de hoogte bent van de meest recente ontwikkelingen. En we in onze branche voorop blijven lopen.

Interne trainingen
Werken bij Den Elzen betekent dat je blijft leren. Maar wel op je eigen manier. De een volgt graag een opleiding in de schoolbanken. Terwijl de ander liever leert in de praktijk. Veel trainingen doen we intern. Omdat we gewoon al heel veel kennis in huis hebben. Deze interne trainingen kunnen we perfect afstemmen op degene die de training volgt.

Doorgroeien
Wil je doorgroeien bij Den Elzen, dan is daar ook ruimte voor. Het volgen van opleidingen is hiervoor een belangrijk onderdeel. Samen kijken we naar je kwaliteiten en je ambitie. Misschien wil je wel merkspecialist worden. Met 16 merkerkenningen binnen onze groep is dat goed mogelijk. En daar stemmen we vervolgens jouw opleidingstraject op af.

BBL en Stage
In onze werkplaats bieden we volop ruimte voor stages en leer-werktrajecten. We vinden het leuk om jonge mensen op te leiden tot echte vakmensen. En vaak vinden stagiaires ons bedrijf zo leuk, dat ze er na hun studie blijven werken. Dankzij een stage maak je heel laagdrempelig kennis met ABS Den Elzen. En als het van beide kanten klikt, dan kun je vaak blijven.

Menu