fbpx

Autoschade

ABS DEN ELZEN ROOSENDAAL

Wij maken auto’s weer mooi!

Bij ABS Den Elzen Roosendaal staan we 24/7 voor u klaar. Met vakmanschap, de beste service en een kop koffie. We repareren uw schade en helpen u met de afwikkeling. We hebben goede afspraken met bijna alle verzekeraars. Dus kom naar ABS Den Elzen Roosendaal en u bent snel weer onderweg.

ABS Den Elzen Roosendaal heeft merkerkenningen voor Audi, Volkswagen, Seat en Skoda. Daarnaast zijn we ook Tesla satelliet Body Shop en hebben we specialisten voor alle elektrische auto’s in huis.

ABS Den Elzen Roosendaal

Openingstijden Roosendaal

Doordeweeks

Maandag

8:00 – 17:30

Dinsdag

8:00 – 17:30

Woensdag

8:00 – 17:30

Donderdag

8:00 – 17:30

Vrijdag

8:00 – 17:30

Weekend

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Op de kaart

Jan Vermeerlaan 255, 4703 KW Roosendaal

Rogier Deurloo

Vestigingsmanager

“Mijn naam is Rogier Deurloo en als derde generatie van een familie van schadeherstellers/autospuiters kunt u wel zeggen dat schadeherstel in mijn bloed zit”.

In Roosendaal zijn we elke dag vol passie bezig om schades te herstellen volgens de richtlijnen van de fabrikant en de opdrachtgever. Hierbij staat de kwaliteit en techniek op een hoog plan. Maar we vinden de beleving van de klant minstens zo belangrijk. Daarom nemen we de tijd voor onze klanten. We bieden ze een kop koffie aan en maken de calculatie waar de klant bij is. Zo krijgt u een goed beeld van wat er allemaal bij komt kijken als we een schade herstellen.

Bij ABS Den Elzen Roosendaal zijn we nooit uitgeleerd. In de sterk veranderende wereld van de auto blijven we onszelf ontwikkelen en bijscholen. Inmiddels zijn we trots Tesla Approved Bodyshop. Dus heeft u schade? Dan zijn wij het juiste adres in de regio Roosendaal. Voor uzelf en voor uw auto!

Foto’s van Den Elzen Roosendaal