fbpx

Autoschade

ABS DEN ELZEN ZOETERMEER

Wij maken auto’s weer mooi!

Bij ABS Den Elzen Zoetermeer staan we 24/7 voor u klaar. Met vakmanschap, de beste service en een kop koffie. We repareren uw schade en helpen u met de afwikkeling. We hebben goede afspraken met bijna alle verzekeraars. Dus kom naar ABS Den Elzen Zoetermeer en u bent snel weer onderweg.

ABS Den Elzen Zoetermeer heeft merkerkenning voor Tesla. We zijn Tesla Primary en hebben specialisten voor alle elektrische auto’s in huis.

Openingstijden Zoetermeer

Doordeweeks

Maandag

8:00 – 17:30

Dinsdag

8:00 – 17:30

Woensdag

8:00 – 17:30

Donderdag

8:00 – 17:30

Vrijdag

8:00 – 17:30

Weekend

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Op de kaart

Goudstraat 21, 2718 RD Zoetermeer

Bob Jespers

Vestigingsmanager

“Mijn naam is Bob Jespers. Ik ben sinds 2011 vestigingsmanager van de vestiging Zoetermeer. Ik ben als leerling gestart en uiteindelijk doorgegroeid tot vestigingsmanager. In 2021 heb ik mijn 40 jarig jubileum gevierd. Ik kan dus wel zeggen dat ik inmiddels één ben met Den Elzen”.

Den Elzen is een familiebedrijf dat staat voor kwaliteit en klantvriendelijkheid. Één van de kernwaarden is familie. Dat is zeker op mij van toepassing. Binnen Den Elzen werken veel families, waaronder mijn hele gezin.

Ons gedreven team bestaat uit 23 vakmensen. We zijn trots op het werk dat we elke dag met elkaar afleveren. En trots op het mooie pand waarin we werken. We zijn druk bezig om 5S op de vestging compleet door te voeren. Zodat we altijd in een schone, geordende vestiging werken.

Heeft u schade aan uw auto, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen dat uw auto vakkundig wordt hersteld. En leveren uw auto met een glimlach weer aan u af.

Foto’s van Den Elzen Zoetermeer