fbpx

Onze arbeidsvoorwaarden

Dat je de kans krijgt

ABS Den Elzen is een groot bedrijf. In je dagelijks werk merk je dat niet zo, want dan werk je in jouw eigen team op de vestiging. Maar als het gaat om arbeidsvoorwaarden merk je er veel meer van. Want we kunnen je net wat betere arbeidsvoorwaarden bieden. Meer sociale zekerheid en een beter pensioen. En dat is nog naast de carrièrekansen die je binnen de organisatie krijgt.

CAO Carrosseriebedrijf
Jouw arbeidsovereenkomst valt onder de CAO Carrosseriebedrijf. Hierin zijn salarissen en jaarlijkse salarisverhogingen vastgelegd. In de regel krijg je bij ons een hoger salaris dan de standaard CAO. En biedt ABS Den Elzen je ook nog prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Een goed pensioen en ieder jaar 5 weken vakantie. Dat klinkt prima toch?

Dat je fluitend naar je werk gaat
De beste arbeidsvoorwaarde die we je bieden is de plezierige werkplek. Je komt in een fantastisch team terecht, waardoor je iedere dag fluitend naar je werk gaat. En daar kan geen salaris tegenop.

Wij houden van onze vakmensen
ABS Den Elzen bestaat dankzij de tomeloze inzet van onze vakmensen. Iedere dag opnieuw. Daarom leggen we ze graag in de watten. We zorgen voor een fijne werkplek met de beste gereedschappen. Zodat iedereen zijn vak perfect kan uitoefenen. Vrijdagmiddag nemen we met elkaar een voorschot op het weekend. En met feestdagen, zoals Sinterklaas, Kerst et cetera bieden we altijd iets extra’s. Daarnaast staan we natuurlijk altijd open voor leuke ideeën. Bijvoorbeeld als je een eigen auto wilt opknappen.

En dan even concreet:

  • Een goed salaris
  • Een arbeidscontract van maximaal 38 uur per week
  • Een goede pensioenregeling
  • Een vitaliteitsbonus
  • Volop ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden
  • Ruim 5 weken vakantie bij een 38-urige werkweek