fbpx

Autoschade

ABS DEN ELZEN GORINCHEM

Wij maken auto’s weer mooi!

Bij ABS Den Elzen Gorinchem staan we 24/7 voor u klaar. Met vakmanschap, de beste service en een kop koffie. We repareren uw schade en helpen u met de afwikkeling. We hebben goede afspraken met bijna alle verzekeraars. Dus kom naar ABS Den Elzen Gorinchem en u bent snel weer onderweg.

ABS Den Elzen Gorinchem heeft merkerkenningen voor Jaguar, Landrover en Tesla. We zijn Tesla Primary en hebben specialisten voor alle elektrische auto’s in huis.

Nieuw huisstijl, logo en naamswijzigingen

Op 1 juli vierden we dat we 75 jaar geleden onze deuren openden aan de Boekhorststraat in Den Haag. Een mooi moment voor een nieuw huisstijl, logo en naamswijzigingen! Door overnames en samenwerkingen is ABS Den Elzen bekend onder verschillende namen. Dit zorgt soms voor wat verwarring. Daarom gaan ook ABS Breedveld, ABS Hoppenbrouwers en ABS Charlois per 1 juli 2023 verder onder de naam ABS Den Elzen.

ABS Breedveld gaat verder onder de naam ABS Den Elzen Gorinchem.
ABS Hoppenbrouwers gaat verder onder de naam ABS Den Elzen Bergen op Zoom.
ABS Charlois gaat verder onder de naam ABS Den Elzen Rotterdam-Zuid.

Onder één naam en met één nieuwe, uniforme huisstijl zijn we klaar voor de snel veranderende toekomst.

Openingstijden Gorinchem

Doordeweeks

Maandag

8:00 – 17:30

Dinsdag

8:00 – 17:30

Woensdag

8:00- 17:30

Donderdag

8:00 – 17:30

Vrijdag

8:00 – 17:30

Weekend

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Op de kaart

Vaart 26, 4206 CG Gorinchem

Daniel van Kampen

Vestigingsmanager

“Mijn naam is Daniel van Kampen. Ik ben vestigingsmanager van de Den Elzen vestiging in Gorinchem, ook wel ABS Breedveld genoemd. Hier startte ik als stagiaire, heb ik op veel afdelingen gewerkt en ben ik sinds 2015 vestigingsmanager.”

Ons team bestaat uit 27 vakmensen. We hebben een leuk, enthousiast team dat varieert van leerlingen tot medewerkers met een 40-jarig jubileum.

Wij zijn een gedreven team met veel gespecialiseerde kennis. Bij ons laat u uw auto met een gerust hart achter. We zijn namelijk merk-erkend reparateur van onder andere Tesla en Jaguar Land Rover. Maar ook gespecialiseerd is het repareren van grote niet-cosmetische schades.

Foto’s van Den Elzen Gorinchem