fbpx

Wil je als BBL-Leerling in de Autoschade aan de slag?

BBL-leerbedrijf autoschade

Dat je altijd blijft leren
We hebben vaak ruimte voor leerwerkplekken. Waarom? Omdat we het leuk vinden om studenten op te leiden tot echte vakmensen.

Na de BBL blijven de studenten meestal bij ons werken. Dat is heel fijn voor ons, want we zijn altijd op zoek naar vakmensen.

Opleidingen

Leerlingen van onderstaande BBL-opleidingen kunnen bij ons terecht. Dus start jij binnenkort met een van deze opleidingen? Solliciteer dan meteen naar een leerwerkplek waar je écht wat leert.

  • Autoschadehersteller, niveau 2
  • Eerste autoschadehersteller, niveau 3
  • Autospuiter, niveau 2
  • Eerste autospuiter, niveau 3
  • Technisch specialist autoschadeherstel

4 dagen werken, 1 dag naar school: 5 dagen betaald

Goede begeleiding

Reiskostenvergoeding vanaf 10 km

Les- en boekengeld wordt vergoed

Vitaliteitsbonus

Wij betalen de opleiding

4 dagen werken, 1 dag naar school: 5 dagen betaald

Goede begeleiding

Reiskostenvergoeding vanaf 10 km

Les- en boekengeld wordt vergoed

Vitaliteitsbonus

Wij betalen de opleiding

Arbeidsvoorwaarden
Dat je fluitend naar je werk gaat

  • Tijdens het BBL-traject nemen we de tijd voor je en krijg je oprechte aandacht en begeleiding. We doen er alles aan om jou straks de beste in je vakgebied te maken.
  • Je hoort er echt vanaf het begin bij. Dit betekent dat je direct meewerkt met je collega’s en dat we jouw inbreng en ideeën waarderen.
  • Je krijgt een vaste leermeester. Die je aan de hand neemt en die je alles kunt vragen.

Wat verwachten we van jou?

Van jou verwachten we inzet. Want als jij je best doet, doen wij ook nog harder ons best voor jou. Verder sluiten we aan het begin van het BBL-traject een opleidingsovereenkomst met je af. En verwachten we dat je 4 dagen per week bij ons in de werkplaats werkt en 1 dag in de week naar school gaat.

Zodra je bij ons binnenkomt, ben je lid van onze familie.  Waarin we iedereen respecteren en iedereen mee mag praten. Bij Den Elzen sluiten we niemand buiten.

Als het van beide kanten klikt, bieden we je na het BBL-traject graag een baan aan. En wil je later doorgroeien? Ook dan zit je bij Den Elzen goed. Want omdat wij een groot bedrijf zijn met meerdere vestigingen, zijn er ook volop doorgroeimogelijkheden.

Recente vacatures