fbpx

Autoschade

ABS DEN ELZEN DEN HAAG

Wij maken auto’s weer mooi!

Bij ABS Den Elzen Den Haag staan we 24/7 voor u klaar. Met vakmanschap, de beste service en een kop koffie. We repareren uw schade en helpen u met de afwikkeling. We hebben goede afspraken met bijna alle verzekeraars. Dus kom naar ABS Den Elzen Den Haag en u bent snel weer onderweg.

ABS Den Elzen Den Haag repareert alle merken auto’s. Daarnaast zijn we Tesla satelliet Body Shop en hebben we specialisten voor alle elektrische auto’s in huis.

ABS Den Elzen Den haag

Openingstijden Den Haag

Doordeweeks

Maandag

8:00 – 17:30

Dinsdag

8:00 – 17:30

Woensdag

8:00 – 17:30

Donderdag

8:00 – 17:30

Vrijdag

8:00 – 17:30

Weekend

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Op de kaart

Saturnusstraat 30, 2516 AH Den Haag

Ronald van der Geer


“Ik ben Ronald van der Geer. Ik mag mij elke dag bezighouden met het aansturen van het prachtige schadeherstelbedrijf in Den Haag.”

In mijn werk vind ik het belangrijk om mensen te motiveren en draagvlak te creëren. Het team in Den Haag bestaat uit 24 vakmensen. Voor ons is het elke dag een mooie uitdaging om iedere auto die wij binnenkrijgen na reparatie weer in dezelfde staat aan u af te leveren. Dit alles met een positieve mindset, Veiligheid speelt natuurlijk ook een belangrijke rol. Want auto’s worden steeds complexer. En het herstel daarmee ook.

We werken er iedere dag hard aan om u te verrassen met excellente dienstverlening, een origineel dienstaanbod en totale ontzorging bij autoschade. Mocht u onverhoopt schade aan uw auto oplopen, dan nemen wij u graag al uw zorgen uit handen. en gaan wij ervanuit dat u zelf zult ervaren wat u net over ons leest.

Foto’s van Den Elzen Den Haag