Collega aan het woord

Benieuwd naar de verhalen van onze collega’s? Samen zijn we Den Elzen dus wij laten graag onze collega’s aan het woord.

1 november 2022 is Michel 25 jaar bij de zaak. In die 25 jaar werkte hij niet alleen bij Den Elzen, maar ook bij Breedveld. Den Elzen nam Breedveld in 2013 over, waardoor deze jaren gewoon meetellen voor zijn jubileum.

Lees meer

Al zeven jaar loopt Han met veel plezier bij ABS Den Elzen rond. Maar nu zit hij als AST-er bij ABS Den Elzen in Rotterdam-Noord. En dat is een erg leuke uitdaging. Want AST is zo’n beetje het autoschadeherstel van de toekomst.

Lees meer

Rick werkt nu 4 maanden bij Den Elzen in Rotterdam-Zuid. Hij heeft het hier enorm naar zijn zin. Zijn nieuwe collega’s gaven hem een warm welkom en hij voelde zich er meteen thuis.

Lees meer

Dat hij mag meedenken en meepraten bij Den Elzen vindt Nicky erg fijn en belangrijk. Net als de familiesfeer, die ervoor zorgt dat iedereen zich hier meteen thuis voelt.

Lees meer

“Die gemoedelijkheid is het fijnst aan Den Elzen”, vertelt Hans. “Je kunt altijd binnenlopen bij Joost. De werksfeer is prettig en je kunt alles zeggen. Het is een echt familiebedrijf.”

Lees meer

Bij Den Elzen verandert alles heel snel.” Zegt Nicole. “Continue zijn er nieuwe innovaties en werkwijzen. En het leuke is dat je in al die veranderingen wordt meegenomen.

Lees meer

Voordat onze vestiging open ging heb ik samen met Joost, de directeur, de belijning op de vloer aangebracht.

Lees meer

Bij Den Elzen stimuleren ze het om allround inzetbaar te kunnen zijn. Dit zorgt voor afwisselend werk.

Lees meer

Na zijn opleidingen werd hij meteen aangenomen. Hij kreeg alle vertrouwen en mocht direct laten zien wat hij kon

Lees meer
Menu