fbpx

Autoschade

ABS DEN ELZEN BERGEN OP ZOOM

Wij maken auto’s weer mooi!

Bij ABS Den Elzen Bergen op Zoom staan we 24/7 voor u klaar. Met vakmanschap, de beste service en een kop koffie. We repareren uw schade en helpen u met de afwikkeling. We hebben goede afspraken met bijna alle verzekeraars. Dus kom naar ABS Den Elzen Bergen op Zoom en u bent snel weer onderweg.

ABS Den Elzen Bergen op Zoom heeft merkerkenningen voor Mazda, Renault, Dacia en Kia. Daarnaast zijn we ook Tesla satelliet Body Shop en hebben we specialisten voor alle elektrische auto’s in huis.

Nieuw huisstijl, logo en naamswijzigingen

Op 1 juli vierden we dat we 75 jaar geleden onze deuren openden aan de Boekhorststraat in Den Haag. Een mooi moment voor een nieuw huisstijl, logo en naamswijzigingen! Door overnames en samenwerkingen is ABS Den Elzen bekend onder verschillende namen. Dit zorgt soms voor wat verwarring. Daarom gaan ook ABS Breedveld, ABS Hoppenbrouwers en ABS Charlois per 1 juli 2023 verder onder de naam ABS Den Elzen.

ABS Breedveld gaat verder onder de naam ABS Den Elzen Gorinchem.
ABS Hoppenbrouwers gaat verder onder de naam ABS Den Elzen Bergen op Zoom.
ABS Charlois gaat verder onder de naam ABS Den Elzen Rotterdam-Zuid.

Onder één naam en met één nieuwe, uniforme huisstijl zijn we klaar voor de snel veranderende toekomst.

Openingstijden Bergen op zoom

Doordeweeks

Maandag

8:00 – 17:30

Dinsdag

8:00 – 17:30

Woensdag

8:00 – 17:30

Donderdag

8:00 – 17:30

Vrijdag

8:00 – 17:30

Weekend

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Op de kaart

Van Konijnenburgweg 41, 4612 PL Bergen op Zoom

ABS Hoppenbrouwers

Wim Kempeneers

Vestigingsmanager

“Ik ben Wim Kempeneers. Ik werk al ruim 34 jaar op de vestiging Bergen op Zoom. Op de werkvloer ben ik begonnen. Daarna doorgegroeid tot chef werkplaats en schademanager. Inmiddels ben ik al ruim 10 jaar vestigingsmanager.

De vestiging heeft een lange historie.
We zijn in 1966 opgericht als ABS Den Elzen Bergen op Zoom. En sinds 2020 een trotse vestiging van ABS Den Elzen. Heeft u het in Bergen over autoschade dan wordt u naar ABS Den Elzen Bergen op Zoom gestuurd.

Wij zijn trots op de kwaliteit die wij al jarenlang leveren. We zijn trots op de locatie van het bedrijf. Én we zijn trots op de betrokken medewerkers. In Bergen op Zoom werken we met een team van 23 vakmensen. Door hen is het bedrijf geworden tot wat het nu is: toonaangevend in de regio.

Schade is altijd vervelend. Maar ons team staat voor u klaar om de schade vakkundig te repareren. We maken het u zo comfortabel mogelijk. Daarom zorgen we, naast het schadeherstel, ook voor de volledige afwikkeling met de verzekering of leasemaatschappij.

Foto’s van Den Elzen Bergen op zoom