fbpx

Ontdek de verschillende stagekansen

BBL-stagebedrijf autoschade

We hebben regelmatig ruimte voor stages. We vinden het leuk om leerlingen kennis te laten maken met ons vak, en later op te leiden tot echte vakmensen. Dus of het nou gaat om een kortere stage of een meer uitgebreide ervaring. Dit is dé kans om te ontdekken of dit vakgebied jou aanspreekt en om praktijkervaring op te doen.

Bij ons staat goede begeleiding centraal. Je wordt niet aan je lot overgelaten, maar krijgt de ondersteuning die je nodig hebt om te groeien en te leren. Ons doel is niet alleen om jou taken te laten uitvoeren, maar om je echt te laten meewerken in het team. Geen ‘rot’ klusjes, maar een waardevolle bijdrage leveren aan ons werk. We bieden je dus een zinvolle en leerzame stageperiode.

Ontdek de verschillende stagekansen

  • BBL-stage: Klik hier voor meer informatie en beschikbare plaatsen.
  • Snuffelstage: Tijdens een snuffelstage krijg je de kans om voor een korte periode – meestal een aantal weken – in ons bedrijf mee te lopen. Dit geeft jou een goed inzicht in hoe wij werken en wat onze branche te bieden heeft.
  • Meewerkstage: Wil je een langere periode bij ons stage lopen?  Tijdens een meewerkstage kom je één of meerdere dagen per week meelopen. Hierbij krijg je niet alleen de kans om mee te werken, maar ook om begeleid te worden in jouw werkzaamheden. Zo krijg je een goed beeld van ons werk. En meestal is dit ook tegen vergoeding.

Neem contact op

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een stage bij ons? Onze HR-specialisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het vinden van een stageplaats voor jou.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen te werken aan een geweldige stage-ervaring!

Voor vacatures in regio West

Voor vacatures in regio Zuid

Recente vacatures