fbpx

Sollicitatieprocedure

Dat we het je gemakkelijk maken

Solliciteren bij ABS Den Elzen is heel eenvoudig. Het kan op 2 manieren. Direct bij de vacature, of per e-mail.

Direct solliciteren
Zie je een openstaande vacature op onze website die je aanspreekt? Leuk! Solliciteer dan direct door aan de rechterkant van de vacature je persoonlijke gegevens in te vullen. En voeg je motivatie en CV als bestand toe.

Stuur een e-mail
Of stuur een e-mail naar werkenbij@denelzen.nl. Voeg ook hier je motivatie en CV als bijlage aan toe. Ook als je een open sollicitatie doet.

Koffiemoment
Ben je benieuwd naar ons bedrijf maar weet je nog niet helemaal zeker of je ook gelijk wilt solliciteren? Dan is een koffiemoment op de betreffende vestiging een leuke manier om een kijkje te komen nemen in ons bedrijf. De vestigingsmanager ontvangt je graag voor deze korte kennismaking.

De procedure
Na het versturen van je sollicitatie ontvang je uiterlijk binnen 2 dagen een ontvangstbevestiging van ons. Doorgaans bespreken we binnen 1 week je sollicitatie en laten we je direct weten of we je uitnodigen voor een verdere kennismaking.

Even bellen?

Wil je meer weten over een vacature? Neem dan telefonisch contact met ons op. We staan je graag te woord.

Voor vacatures in regio West (Capelle aan den IJssel, Den Haag, Leiden, Rotterdam-Noord, Den Elzen Service en Zoetermeer) bel je Dyonne Hartman (06-48611468).

Voor vacatures in de regio Zuid (Bergen op Zoom, Roosendaal, Gorinchem, Rotterdam-Zuid en Breda) bel je Nicole Haaksma (06-48018494)