fbpx

Autoschade

ABS DEN ELZEN LEIDEN

Wij maken auto’s weer mooi!

Bij ABS Den Elzen Leiden staan we 24/7 voor u klaar. Met vakmanschap, de beste service en een kop koffie. We repareren uw schade en helpen u met het de afwikkeling. We hebben goede afspraken met bijna alle verzekeraars. Dus kom naar ABS Den Elzen Leiden g en u bent snel weer onderweg.

ABS Den Elzen Leiden repareert alle merken auto’s. Daarnaast zijn we Tesla satelliet Body Shop en hebben we specialisten voor alle elektrische auto’s in huis.

ABS Den Elzen Leiden

Openingstijden Leiden

Doordeweeks

Maandag

8:00 – 17:30

Dinsdag

8:00 – 17:30

Woensdag

8:00 – 17:30

Donderdag

8:00 – 17:30

Vrijdag

8:00 – 17:30

Weekend

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Op de kaart

Harteveltweg 2, 2314 XX Leiden

ABS Den Elzen Leiden

Rowdy Scheeren

Vestigingsmanager

“Ik ben Rowdy Scheeren. Sinds 2019 werk ik bij Den Elzen als vestigingsmanager op de vestiging Leiden.”

Ons team bestaat uit 13 enthousiaste vakmensen. Hiermee zijn wij altijd bezig met 5S, om zo netjes en efficiënt mogelijk te werken. We zijn nooit klaar, denken altijd verder én willen altijd meer. En door het enthousiasme van het team kunnen we ook altijd meer.

We zijn constant bezig om ons te ontwikkelen in ABS totaalherstel, een proces waarin we onze kennis naar het hoogste niveau brengen om elke auto veilig te kunnen repareren. Hierdoor kunnen we alle merken volgens de fabrieksvoorschriften herstellen. Zodat u na het schadeherstel weer vertrouwd de weg op kunt.

Wij zijn trots op ons bedrijf en wat we de afgelopen jaren allemaal bereikt hebben. En dit willen we ook zeker delen met u. Dus heeft u schade, maar bent u ook benieuwd naar het proces op onze vestiging? Vraag het gerust. Wij vinden het leuk om u rond te leiden.

 

Foto’s van Den Elzen Leiden