Addy

Collega' s aan het woord

Dat je alle vrijheid krijgt
Addy is schademanager bij ABS Den Elzen Breda. Deze functie bekleedt hij al sinds deze vestiging in 2017 haar deuren opende. Hij werkte toen al 25 jaar in de autoherstelbranche en werd gevraagd om deze functie op zich te nemen. Vanaf het begin kreeg hij alle ruimte en vrijheid om de cultuur te leren kennen en samen met zijn collega’s de vestiging op te zetten.

“De familiesfeer bij Den Elzen is fantastisch. Voordat onze vestiging open ging heb ik samen met Joost, de directeur, de belijning op de vloer aangebracht. Dat geeft toch maar aan hoe plat de organisatie is.”

Addy houdt in zijn vrije tijd van vissen en motorrijden. Zijn organisatorische kwaliteiten komen niet alleen in zijn werk als schademanager goed van pas, maar ook als bestuurslid van de visvereniging.

Wat doet een schademanager?
Een schademanager neemt de klanten aan. Hij zet de schade op papier en heeft contact met de verzekering of leasemaatschappij. Hij zorgt ervoor dat de klant een leenauto meekrijgt. En hij handelt de reparatie administratief af. De schademanager is voor de klant het eerste aanspreekpunt.

Bij vestiging Breda werkt een team van ongeveer 20 vakmensen. Samen houden ze de vestiging draaiende. De sfeer is altijd goed en het ziekteverzuim extreem laag. Hier merk je echt dat iedereen als een familie samenwerkt. En dat wordt vanuit het bedrijf ook altijd gestimuleerd. Met een drankje op vrijdagmiddag, een ijskar in de zomer of de jaarlijkse stampotavond van de directeur.

Andere collega’s aan het woord

1 november 2022 is Michel 25 jaar bij de zaak. In die 25 jaar werkte hij niet alleen bij Den Elzen, maar ook bij Breedveld. Den Elzen nam Breedveld in 2013 over, waardoor deze jaren gewoon meetellen voor zijn jubileum.

Lees meer

Al zeven jaar loopt Han met veel plezier bij ABS Den Elzen rond. Maar nu zit hij als AST-er bij ABS Den Elzen in Rotterdam-Noord. En dat is een erg leuke uitdaging. Want AST is zo’n beetje het autoschadeherstel van de toekomst.

Lees meer

Rick werkt nu 4 maanden bij Den Elzen in Rotterdam-Zuid. Hij heeft het hier enorm naar zijn zin. Zijn nieuwe collega’s gaven hem een warm welkom en hij voelde zich er meteen thuis.

Lees meer
Menu