fbpx

Addy

Collega' s aan het woord

Dat je alle vrijheid krijgt
Addy is schademanager bij ABS Den Elzen Breda. Deze functie bekleedt hij al sinds deze vestiging in 2017 haar deuren opende. Hij werkte toen al 25 jaar in de autoherstelbranche en werd gevraagd om deze functie op zich te nemen. Vanaf het begin kreeg hij alle ruimte en vrijheid om de cultuur te leren kennen en samen met zijn collega’s de vestiging op te zetten.

“De familiesfeer bij Den Elzen is fantastisch. Voordat onze vestiging open ging heb ik samen met Joost, de directeur, de belijning op de vloer aangebracht. Dat geeft toch maar aan hoe plat de organisatie is.”

Addy houdt in zijn vrije tijd van vissen en motorrijden. Zijn organisatorische kwaliteiten komen niet alleen in zijn werk als schademanager goed van pas, maar ook als bestuurslid van de visvereniging.

Wat doet een schademanager?
Een schademanager neemt de klanten aan. Hij zet de schade op papier en heeft contact met de verzekering of leasemaatschappij. Hij zorgt ervoor dat de klant een leenauto meekrijgt. En hij handelt de reparatie administratief af. De schademanager is voor de klant het eerste aanspreekpunt.

Bij vestiging Breda werkt een team van ongeveer 20 vakmensen. Samen houden ze de vestiging draaiende. De sfeer is altijd goed en het ziekteverzuim extreem laag. Hier merk je echt dat iedereen als een familie samenwerkt. En dat wordt vanuit het bedrijf ook altijd gestimuleerd. Met een drankje op vrijdagmiddag, een ijskar in de zomer of de jaarlijkse stampotavond van de directeur.

Andere collega’s aan het woord

Florian

Collega' s aan het woordFlorian is schademanager  Florian is schademanager in Den Haag. Dat is…
Lees meer

Marjolijn

Collega' s aan het woordMarjolijn werkt al 12,5 jaar bij Den Elzen. Afgelopen jaar was…
Lees meer

Roland

Collega' s aan het woordVan de werkplaats naar het kantoor Roland is schademanager op de…
Lees meer