fbpx

Boy

Collega' s aan het woord

Boy is 1e spuiter bij ABS Den Elzen in Zoetermeer. Hij begon zijn carrière bij Den Elzen in Den Haag. En werd toen gevraagd om mede de nieuwe vestiging in Rotterdam op te zetten. Toen in Rotterdam alles op rolletjes liep, kwam hij in Zoetermeer terecht.

Een spuiter doet meer dan alleen spuiten
Boy is spuiter, maar dat betekent niet dat hij de hele dag in de spuitcabine staat. Bij Den Elzen stimuleren ze het om allround inzetbaar te kunnen zijn. Dit zorgt voor afwisselend werk. Als Boy niet aan het spuiten is, helpt hij mee om auto’s te monteren of te demonteren.

Zowel de opa als de vader van Boy zijn autospuiter geweest. Zijn vader is het nog steeds en werkt sinds een paar jaar ook bij Den Elzen. Boy wist dus al vroeg wat hij wilde worden. Na de middelbare school startte hij meteen met werkend leren in de autoschadeherstelbranche. 4 dagen werken en 1 dag naar school. 

Het mooiste aan zijn werk als spuiter vindt Boy de blije klanten. Als je een auto voor een beurt of een APK naar een garage brengt, krijg je hem nagenoeg hetzelfde terug. Maar bij autoschade brengt de klant een zichtbaar kapotte auto. En haalt een prachtig gerestaureerde, strak gespoten auto op. Dat zorgt bijna altijd voor een enorme glimlach bij de klant. 

Den Elzen had nog maar 3 vestigingen toen Boy er kwam werken. Daarna is het enorm gegroeid. Maar ondanks de enorme groei, blijft het toch een echt familiebedrijf. En dankzij die groei zijn er veel kansen. Je kunt opleidingen volgen, doorgroeien en (zoals Boy) van vestiging wisselen. Dat maakt het werk leuk en uitdagend.

Andere collega’s aan het woord

Florian

Collega' s aan het woordFlorian is schademanager  Florian is schademanager in Den Haag. Dat is…
Lees meer

Marjolijn

Collega' s aan het woordMarjolijn werkt al 12,5 jaar bij Den Elzen. Afgelopen jaar was…
Lees meer

Roland

Collega' s aan het woordVan de werkplaats naar het kantoor Roland is schademanager op de…
Lees meer