fbpx

Colin

Collega' s aan het woord

Op zijn plek bij Den Elzen
Hij leerde om kok te worden. Hij ging aan de slag als verkoper. En startte onlangs zijn carrière in de autoschadebranche. Colin Schinkel weet een ding zeker, bij Den Elzen zit hij nu echt op zijn plek. 

Junior schademanager
Colin is junior schademanager. Dat betekent dat zijn collega’s hem nog veel bij de hand nemen. Maar Colin leert snel en werkt na een maand al volop mee in het team. Zo is hij bij vestiging Gorinchem nu al verantwoordelijk voor de verdeling van de leenauto’s. Het is zijn uitdaging om de 35 leenauto’s zo te verdelen dat er een optimale bezetting ontstaat.  

Inwerken
Zijn nieuwe collega’s werken Colin goed in. Zo leerde hij de systemen kennen, rapporten opmaken en calculeren. Zijn collega’s vragen hem ook regelmatig even mee te kijken, zodat hij ervan kan leren. Toch voelt hij zich geen leerling, maar een volwaardig lid van het team. 

Leren voor kok
Colin is 19 jaar. Toen hij 16 was begon hij als verkoper bij een autodealer. Gewoon naast school en huiswerk. Hij koos vervolgens voor een opleiding tot kok. Omdat hij later in de horeca wilde werken. Koken en bakken is zijn lust en zijn leven. Het is een hobby die hij nog steeds praktiseert. Maar na 3 jaar parttime in de keuken, besloot hij toch zijn schort aan de wilgen te hangen. Want aan het fornuis mistte hij het contact met zijn klanten. 

 De keuze voor Den Elzen
Zijn vader en opa werken allebei bij een autoschadeherstelbedrijf. Voor Colin is dit een leuke branche die hij goed kent. Ook Den Elzen kende hij al, want ook zijn vader werkt er. Dus toen er een plek vrij kwam, twijfelde hij geen moment. Dat was een goede keuze. Want hij kwam terecht in een leuk team. Waarin hij de kans krijgt zich te ontwikkelen en carrière te maken. Natuurlijk moet hij nog veel leren, maar daarvoor krijgt hij bij Den Elzen alle ruimte. 

Colin maakt zijn klanten blij
Nu is Colin dus junior schademanager. Een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid. Hij vindt het leuk om voor de klant alles te regelen en dingen uit te zoeken. En hij krijgt een grote glimlach op zijn gezicht als de klant, die niet zo blij was toen hij zijn schadeauto kwam brengen, wegrijdt in zijn prachtig herstelde bolide. Het is leuk werk en iedere dag maakt Colin zijn klanten blij. Dat is precies wat hij het liefst doet! 

 

Andere collega’s aan het woord

Florian

Collega' s aan het woordFlorian is schademanager  Florian is schademanager in Den Haag. Dat is…
Lees meer

Marjolijn

Collega' s aan het woordMarjolijn werkt al 12,5 jaar bij Den Elzen. Afgelopen jaar was…
Lees meer

Roland

Collega' s aan het woordVan de werkplaats naar het kantoor Roland is schademanager op de…
Lees meer