Hans

Collega' s aan het woord

Hans is vestigingsmanager bij vestiging Rotterdam-Noord. Hiervoor was hij schademanager. Maar na het vertrek van de vorige vestigingsmanager besloot hij naar deze functie te solliciteren. “Mijn collega’s vroegen mij of ik het zag zitten om vestigingsmanager te worden. Nadat ik er goed over had nagedacht, ben ik met de directie het gesprek aangegaan. Niet veel later werd ik gepresenteerd als de nieuwe vestigingsmanager.

Al vanaf zijn 17e zit Hans in het vak. Na de LTS volgde hij de opleiding schadeherstel en vulde dit aan met uiteenlopende cursussen en trainingen. Hij begon als plaatwerker en ruilde rond zijn 30e de werkplaats in voor het kantoor.

Hans heeft nu de leiding over de vestiging. Waar hij als schademanager al een spin in het web was, is hij nu echt verantwoordelijk voor alles wat er op de vestiging gebeurt. Hij zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. Dat iedereen het naar zijn zin heeft. En dat de klanten zoveel mogelijk in de watten worden gelegd.

Hans kwam toevallig in contact met Den Elzen. Een oud-collega werkte bij Den Elzen Zoetermeer. En omdat Hans altijd goed contact met oud-collega’s onderhoudt, kwam hij zo binnen bij de vestiging Den Haag. Na een tussentijds uitstapje bij een ander bedrijf was hij na een jaar alweer terug, dit keer bij de vestiging Rotterdam. Hij miste bij het andere bedrijf de gemoedelijke omgang met de collega’s.

“Die gemoedelijkheid is het fijnst aan Den Elzen”, vertelt Hans. “Je kunt altijd binnenlopen bij Joost, de directeur van de ABS Den Elzen Groep. De werksfeer is prettig en je kunt alles zeggen. Het is een echt familiebedrijf.”

Wat wil je een nieuwe collega adviseren?
“Ik wil hem vooral zeggen dat hij een goede keuze heeft gemaakt. Er wordt hier hard gewerkt, maar daar staat een goede beloning en een fijne werksfeer tegenover. En als je wilt doorgroeien, dan helpt Den Elzen je bij het zoeken naar een passende nieuwe functie en de eventueel benodigde opleiding.”

Andere collega’s aan het woord

1 november 2022 is Michel 25 jaar bij de zaak. In die 25 jaar werkte hij niet alleen bij Den Elzen, maar ook bij Breedveld. Den Elzen nam Breedveld in 2013 over, waardoor deze jaren gewoon meetellen voor zijn jubileum.

Lees meer

Al zeven jaar loopt Han met veel plezier bij ABS Den Elzen rond. Maar nu zit hij als AST-er bij ABS Den Elzen in Rotterdam-Noord. En dat is een erg leuke uitdaging. Want AST is zo’n beetje het autoschadeherstel van de toekomst.

Lees meer

Rick werkt nu 4 maanden bij Den Elzen in Rotterdam-Zuid. Hij heeft het hier enorm naar zijn zin. Zijn nieuwe collega’s gaven hem een warm welkom en hij voelde zich er meteen thuis.

Lees meer
Menu