fbpx

Hans

Collega' s aan het woord

Hans is vestigingsmanager bij vestiging Rotterdam-Noord. Hiervoor was hij schademanager. Maar na het vertrek van de vorige vestigingsmanager besloot hij naar deze functie te solliciteren. “Mijn collega’s vroegen mij of ik het zag zitten om vestigingsmanager te worden. Nadat ik er goed over had nagedacht, ben ik met de directie het gesprek aangegaan. Niet veel later werd ik gepresenteerd als de nieuwe vestigingsmanager.

Al vanaf zijn 17e zit Hans in het vak. Na de LTS volgde hij de opleiding schadeherstel en vulde dit aan met uiteenlopende cursussen en trainingen. Hij begon als plaatwerker en ruilde rond zijn 30e de werkplaats in voor het kantoor.

Hans heeft nu de leiding over de vestiging. Waar hij als schademanager al een spin in het web was, is hij nu echt verantwoordelijk voor alles wat er op de vestiging gebeurt. Hij zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. Dat iedereen het naar zijn zin heeft. En dat de klanten zoveel mogelijk in de watten worden gelegd.

Hans kwam toevallig in contact met Den Elzen. Een oud-collega werkte bij Den Elzen Zoetermeer. En omdat Hans altijd goed contact met oud-collega’s onderhoudt, kwam hij zo binnen bij de vestiging Den Haag. Na een tussentijds uitstapje bij een ander bedrijf was hij na een jaar alweer terug, dit keer bij de vestiging Rotterdam. Hij miste bij het andere bedrijf de gemoedelijke omgang met de collega’s.

“Die gemoedelijkheid is het fijnst aan Den Elzen”, vertelt Hans. “Je kunt altijd binnenlopen bij Joost, de directeur van de ABS Den Elzen Groep. De werksfeer is prettig en je kunt alles zeggen. Het is een echt familiebedrijf.”

Wat wil je een nieuwe collega adviseren?
“Ik wil hem vooral zeggen dat hij een goede keuze heeft gemaakt. Er wordt hier hard gewerkt, maar daar staat een goede beloning en een fijne werksfeer tegenover. En als je wilt doorgroeien, dan helpt Den Elzen je bij het zoeken naar een passende nieuwe functie en de eventueel benodigde opleiding.”

Andere collega’s aan het woord

Florian

Collega' s aan het woordFlorian is schademanager  Florian is schademanager in Den Haag. Dat is…
Lees meer

Marjolijn

Collega' s aan het woordMarjolijn werkt al 12,5 jaar bij Den Elzen. Afgelopen jaar was…
Lees meer

Roland

Collega' s aan het woordVan de werkplaats naar het kantoor Roland is schademanager op de…
Lees meer