fbpx

Nicky

Collega' s aan het woord

Thuis bij Den Elzen
Nicky werkt nog geen jaar bij ABS Den Elzen en hij voelt zich er al hartstikke thuis. Met veel plezier vertrekt hij ’s morgens naar de werkplaats in Roosendaal, waar hij voertuigen voorbewerkt en voorziet van een prachtige nieuwe laklaag. Het meeste plezier haalt hij uit het afleveren van een perfect herstelde auto. Waarmee de klant vervolgens breed lachend weer de weg op gaat.

Een jaar geleden …
Een jaar geleden wilde Nicky iets anders gaan doen. Na enkele gesprekken bij ABS Den Elzen merkte hij dat hij zich toch graag in de autoschade verder wilde ontwikkelen. En hij voelde zich meteen zeer welkom. Een echt familiebedrijf waar zijn mening en ideeën ertoe doen. Dat is precies wat hij nodig had om het plezier in zijn werk terug te krijgen en een actieve bijdrage te kunnen leveren.

Opgewerkt tot voorbewerker/spuiter
Al op jonge leeftijd startte Nicky bij een schadeherstelbedrijf. In de functie van autowasser. Tijdens zijn jeugd had hij erg veel plezier in het stylen en tunen van auto’s. En zo kwam hij dus uiteindelijk in het autoschadeherstel terecht. Tijdens zijn werk deed hij diverse opleidingen om zijn kennisniveau te verbreden en te verhogen. Onder andere voorbewerker/spuiter niveau 2 en 3. Waardoor hij nu bij ABS Den Elzen Roosendaal verantwoordelijk is voor het voorbewerken en het spuiten van de auto’s.

Naar zijn zin bij Den Elzen
Dat hij mag meedenken en meepraten bij Den Elzen vindt Nicky erg fijn en belangrijk. Net als de familiesfeer, die ervoor zorgt dat iedereen zich hier meteen thuis voelt. Maar ook de manier van werken vindt Nicky belangrijk. Dat je als vakman echt kwaliteit mag leveren. En wat is dan mooier, dan wanneer de door jou behandelde auto weer als nieuw de werkplaats verlaat.

Andere collega’s aan het woord

Florian

Collega' s aan het woordFlorian is schademanager  Florian is schademanager in Den Haag. Dat is…
Lees meer

Marjolijn

Collega' s aan het woordMarjolijn werkt al 12,5 jaar bij Den Elzen. Afgelopen jaar was…
Lees meer

Roland

Collega' s aan het woordVan de werkplaats naar het kantoor Roland is schademanager op de…
Lees meer