fbpx

Rick

Collega' s aan het woord

Ricks nieuwe uitdaging
Pas 4 maanden werkt Rick op de nieuwe vestiging van ABS Den Elzen in Rotterdam Charlois. Maar nu al vindt hij zijn overstap zeer geslaagd. En is hij ongelooflijk blij met het fijne team in de werkplaats.

Op zoek naar een nieuwe baan
Rick werkte al een aantal jaar als plaatwerker bij een schadeherstelbedrijf. Maar hij merkte dat hij toe was aan iets nieuws. Daarom keek hij verder en hoorde van een oud-collega dat Den Elzen misschien een goede werkgever voor hem was. Den Elzen kende hij wel. Hij kende meerdere mensen die daar werken. En hij hoorde er alleen maar goede verhalen over. Tijd dus om even te gaan praten.

En toen ging het heel snel
Eenmaal in contact met Den Elzen mocht hij al snel op gesprek komen bij Joost den Elzen, de directeur. Joost vertelde Rick over de mogelijkheden bij Den Elzen. Hoe ze investeren in hun personeel door opleidingen en doorgroeimogelijkheden te bieden. Dit zorgde ervoor dat Rick vrij snel zijn besluit gemaakt had en in dienst trad bij Den Elzen.

Warm welkom
Rick werkt nu 4 maanden bij Den Elzen in Rotterdam-Zuid. Hij heeft het hier enorm naar zijn zin. Zijn nieuwe collega’s gaven hem een warm welkom en hij voelde zich er meteen thuis. De vestiging is nog maar kortgeleden overgenomen door ABS Den Elzen Groep. Hierdoor vinden er voortdurend veranderingen plaats. Voor Rick biedt dit alleen maar kansen. En hij voelt zich als een vis in het water in deze energieke werkplaats waar altijd iets gebeurt.

Diploma’s
Rick behaalde al zijn diploma autoschadehersteller niveau 2 en 3. Hiermee kon hij aan de slag als eerste schadehersteller. Binnenkort start hij via Den Elzen met zijn opleiding AST. Om zo ook het vak van autoschadetechnicus te leren. En zijn kennis te vergroten.

BMW 140-i
Bijna iedereen die in de automotive-branche werkt, heeft een zwak voor auto’s. Daar is Rick geen uitzondering op. Thuis heeft hij een BMW 140-i, die heeft hij zelf getuned. Hiermee rijdt hij races en bezoekt hij bijeenkomsten. In zijn vrije tijd klust hij, naast het voetballen in teamverband, graag aan zijn eigen BMW.

De toekomst
Wat de toekomst Rick zal brengen weet hij nog niet. Maar bij Den Elzen zijn er altijd kansen en mogelijkheden. Dus er komt vanzelf wat op zijn pad. Tot die tijd wil hij zich zoveel mogelijk ontwikkelen. Zowel in de breedte als in de diepte.

Andere collega’s aan het woord

Florian

Collega' s aan het woordFlorian is schademanager  Florian is schademanager in Den Haag. Dat is…
Lees meer

Marjolijn

Collega' s aan het woordMarjolijn werkt al 12,5 jaar bij Den Elzen. Afgelopen jaar was…
Lees meer

Roland

Collega' s aan het woordVan de werkplaats naar het kantoor Roland is schademanager op de…
Lees meer