fbpx

Rogier

Collega' s aan het woord

Rogier is vestigingsmanager bij ABS Den Elzen Roosendaal.  Als derde generatie van een familie van schadeherstellers en autospuiters kun je wel zeggen dat schadeherstel in zijn bloed zit.

Vestigingsmanager
Sinds juli 2021 mag Rogier zich de trotse vestigingsmanager van Roosendaal noemen.
“Ik ben trots op het team en trots op de veranderingen die we hebben meegemaakt en nog gaan mee maken. In Roosendaal zijn we elke dag vol passie bezig om schades te herstellen volgens de richtlijnen van de fabrikant en opdrachtgevers. Hierbij staat de kwaliteit en techniek op een hoog plan maar ook zeker de beleving van de klant. Het gevoel wat de klant heeft na het herstellen is minstens zo belangrijk als de herstelde auto. Daarom nemen we de tijd voor onze klanten. We bieden ze een kop koffie aan en maken de calculatie waar de klant bij is.  Zo krijgt de klant een goed beeld van wat er allemaal bij komt kijken om de schade te kunnen herstellen.”

Het komende jaar gaan we ons nog verder bekwamen in kennis en kunde om de auto van nu, maar vooral die van de toekomst te kunnen blijven herstellen. Zo zijn we inmiddels trots dat we Tesla approved bodyshop zijn en VAG gecertificeerd zijn. (VW, Audi, Seat en Skoda) Beide merken die zelf ook vooruitkijken en gebruik maken van de nieuwste technieken.

Wat wil je een nieuwe collega adviseren?
“Als jij jezelf continu wil blijven ontwikkelen en wil werken aan de mooiste merken en complexe schades dan ben je bij Den Elzen aan het juiste adres. Den Elzen is een vooruitstrevend bedrijf waar je ook echt gezien wordt en waar je mening telt.“

Aansluiten bij het team van Rogier? Bekijk dan hier ons vacatureoverzicht.

Andere collega’s aan het woord

Florian

Collega' s aan het woordFlorian is schademanager  Florian is schademanager in Den Haag. Dat is…
Lees meer

Marjolijn

Collega' s aan het woordMarjolijn werkt al 12,5 jaar bij Den Elzen. Afgelopen jaar was…
Lees meer

Roland

Collega' s aan het woordVan de werkplaats naar het kantoor Roland is schademanager op de…
Lees meer