Rowdy

Collega' s aan het woord

Rowdy Scheeren
Rowdy is vestigingsmanager bij ABS Den Elzen in Leiden. Terwijl hij in zijn vrije tijd met vrienden een voetbalelftal vormt, stuurt hij hier een team van 12 professionals aan.

Rowdy begon zijn carrière als leerling schadehersteller en groeide via de frontoffice door. Het was altijd zijn ambitie om vestigingsmanager te worden. Dus toen Joost den Elzen hem 2 jaar geleden benaderde om deze ambitie waar te maken, was de keuze snel gemaakt.

Vestigingsmanager
Als vestigingsmanager is Rowdy ‘de baas’ van ABS Den Elzen Leiden. Hij is verantwoordelijk voor de kwaliteit, het resultaat en het team. Vooral dat team vindt hij belangrijk. Want als je de hele dag samenwerkt, moet je het wel leuk hebben met elkaar. En een goed team zorgt uiteindelijk voor een hoge kwaliteit en een goed resultaat.

Zoals iedere vestigingsmanager bij Den Elzen gaat ook Rowdy’s aandacht uit naar ‘De Ketting’. Deze manier van werken zorgt ervoor dat alles soepel en efficiënt verloopt. Iedereen weet precies wat hij moet doen, zodat het resultaat voor de klant optimaal is. “Wij herstellen de auto’s volgens de strenge eisen van de fabrikant en kunnen dat ook aantonen”, aldus Rowdy.

“Als mijn team 100% inzet toont, is mijn dag geslaagd”

Begin 2021 is de vestiging in het kader van ‘De Ketting’ helemaal opgeruimd, schoongemaakt en opgeknapt. Heel het team werkte mee. Oude gereedschappen gingen weg, de muren werden geschilderd en de hele vestiging werd gemoderniseerd. Na deze operatie kregen alle gereedschappen een vaste plek en bleef er veel ruimte over voor het echte herstelwerk. Het team kan nu meer auto’s aan en biedt een nog betere service aan de eindklant.

Iedere maandag organiseert Rowdy met het team een ‘Keek op de week’. Samen blikken ze terug op de afgelopen week. En op vrijdagmiddag is het tijd voor de weekafsluiting. Onder het genot van wat lekkers wordt er veel gepraat en gelachen. Zodat iedereen met veel plezier het weekend ingaat. Die maan- en vrijdagen passen precies in de familiesfeer die we bij Den Elzen zo belangrijk vinden.

Wat wil je een nieuwe collega adviseren?
Wees eerlijk en open. Bedenk goed wat je wilt bereiken en hoe je jezelf graag ziet. Plezier in je werk is het allerbelangrijkst. Als je je werk leuk vindt, word je er vanzelf beter in.

Andere collega’s aan het woord

1 november 2022 is Michel 25 jaar bij de zaak. In die 25 jaar werkte hij niet alleen bij Den Elzen, maar ook bij Breedveld. Den Elzen nam Breedveld in 2013 over, waardoor deze jaren gewoon meetellen voor zijn jubileum.

Lees meer

Al zeven jaar loopt Han met veel plezier bij ABS Den Elzen rond. Maar nu zit hij als AST-er bij ABS Den Elzen in Rotterdam-Noord. En dat is een erg leuke uitdaging. Want AST is zo’n beetje het autoschadeherstel van de toekomst.

Lees meer

Rick werkt nu 4 maanden bij Den Elzen in Rotterdam-Zuid. Hij heeft het hier enorm naar zijn zin. Zijn nieuwe collega’s gaven hem een warm welkom en hij voelde zich er meteen thuis.

Lees meer
Menu