fbpx

Autoschade

ABS DEN ELZEN ROTTERDAM-NOORD

Wij maken auto’s weer mooi!

Bij ABS Den Elzen Rotterdam staan we 24/7 voor u klaar. Met vakmanschap, de beste service en een kop koffie. We repareren uw schade en helpen u met de afwikkeling. We hebben goede afspraken met bijna alle verzekeraars. Dus kom naar ABS Den Elzen Rotterdam en u bent snel weer onderweg.

ABS Den Elzen Rotterdam repareert alle merken auto’s. Daarnaast zijn we Tesla satelliet Body Shop en hebben we specialisten voor alle elektrische auto’s in huis.

ABS Den Elzen Rotterdam

Openingstijden Rotterdam-Noord

Doordeweeks

Maandag

8:00 – 17:30

Dinsdag

8:00 – 17:30

Woensdag

8:00 – 17:30

Donderdag

8:00 – 17:30

Vrijdag

8:00 – 17:30

Weekend

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Op de kaart

Haltewachter 6, 3034 KE Rotterdam

ABS Den Elzen Rotterdam

Nick Duijvestijn

Vestigingsmanager

“Mijn naam is Nick Duijvestijn. Ik ben sinds 2017 vestigingsmanager van de vestiging Rotterdam. Met heel veel energie en plezier vervul ik deze prachtige functie”

De vestiging Rotterdam opende in 2016 haar deuren. Sinds de opening zijn we flink uitgebreid. Het team is verdubbeld en we hebben een prachtige Tesla werkplaats gerealiseerd. In Rotterdam werken we met een leuk, gezellig en gedreven team waar de klant altijd voorop staat.

We begrijpen dat het nooit leuk is om schade te rijden. En wij steken elke dag veel energie in het herstel van uw auto. Zodat hij er straks weer als nieuw uitziet. Voel u welkom bij onze vestiging!

Foto’s van Den Elzen Rotterdam-Noord