fbpx

Marjolijn

Collega' s aan het woord

Marjolijn werkt al 12,5 jaar bij Den Elzen. Afgelopen jaar was ze binnen Den Elzen verantwoordelijk voor de personeelszaken van regio Midden. En inderdaad, dat was ze. Want kortgeleden kreeg ze de kans om terug te keren naar de functie waar echt haar hart ligt, namelijk schademanager.

Schadeherstelbedrijf van haar ouders
Autoschadeherstel is voor Marjolijn niet vreemd. Haar ouders hadden een schadeherstelbedrijf in Etten-Leur. Na haar eerste HR-baan kwam ze bij haar ouders in de zaak. En toen haar ouders het bedrijf verkochten, bleef ze er aanvankelijk gewoon werken. Toch besloot ze na een jaar haar vleugels alsnog uit te slaan en verder te kijken.

Hoppenbrouwers
Marjolijn startte 12,5 jaar geleden als schademanager bij Hoppenbrouwers in Bergen op Zoom. Vervolgens werd ze vestigingsmanager op de vestiging in Roosendaal en keerde ze na 2,5 jaar terug naar Bergen op Zoom om daar teamleider frontoffice te worden. Na de overname door Den Elzen kon ze aan de slag als HR-manager, de baan waar ze voor geleerd had.

HR-team
Binnen HR maakte ze deel uit van een klein team. Met z’n drieën hadden ze de vestigingen verdeeld in West, Midden en Zuid. In plaats van op het hoofdkantoor in Den Haag te werken, werkte ze vanuit huis, op de vestiging in Bergen op Zoom, of was ze aanwezig op een van haar andere vestigingen.

Werken bij Den Elzen
“Weet je wat nou zo leuk is aan werken bij Den Elzen? Dat ze open staan voor persoonlijke ontwikkeling en er alles aan doen om een leuke werkgever te zijn,” legt Marjolijn uit. “En mijn HR-functie vond ik heel leuk omdat ik constant contact had met mijn collega’s. In mijn nieuwe baan als schademanager heb ik contact met directe collega’s én weer veel klantencontact. En dat vind ik toch leuker. Want de klant zit met een probleem dat ik voor ze kan oplossen. Daar word ik heel blij van.”

Authenticiteit wordt gewaardeerd
Voor als je bij Den Elzen wilt komen werken, of er net bent begonnen, heeft Marjolijn een goede tip: “Blijf altijd dicht bij jezelf. Pas je aan, maar blijf authentiek. Dat wordt enorm gewaardeerd.” Authentiek is ze zelf ook altijd gebleven. Al 12,5 jaar lang.

Andere collega’s aan het woord

Florian

Collega' s aan het woordFlorian is schademanager  Florian is schademanager in Den Haag. Dat is…
Lees meer

Roland

Collega' s aan het woordVan de werkplaats naar het kantoor Roland is schademanager op de…
Lees meer